Online Winterfair Gouda - Bestel en steun 9 goede doelen
23349
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23349,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

OVER DE WINTERFAIR

Kerk in de Stad

Helaas blijven de deuren van de Sint-Jan dit jaar tijdens de Winterfair gesloten. De Winterfair gaat wel online door! Dagelijks komen er veel bezoekers naar deze historische kerk. De kerk is van maandag tot en met zaterdag een toeristische trekpleister en op zondag bezoeken meer dan duizend gemeenteleden de kerkdiensten van de Protestantse Kerk in Nederland. Elke zondag zijn er kerkdiensten om 10:00 uur en om 17:00 uur. Bij deze kerkdiensten ben je van harte welkom.

 

Vrijwilligers

Ook de online Winterfair wordt georganiseerd door een team van meer dan 100 vrijwilligers. Zij zorgen voor de voorbereiding, leggen contact met de leveranciers en dragen daarnaast zorg voor het voorbereiden en klaarzetten van bestellingen. Zij geloven dat Kerst gaat over de geboorte van Jezus waarin de liefde van God zichtbaar is. Door Zijn komst is er een hoopvolle toekomst voor de wereld. Hij motiveert ons om met gastvrijheid en met compassie om te zien naar de samenleving, dichtbij en ver weg. De vrijwilligers ontmoeten je graag bij het (coronaproof) ophalen van je bestelling en staan open voor gesprek.

 

Goede doelen

Met aankopen op de online Winterfair steun je negen goede doelen: zeven missionair werkers, één missionaire stichting en de stichting Goudse Sint-Jan. De missionair werkers zijn vanuit de Sint-Jan uitgezonden om van betekenis te zijn voor de hulpbehoevende en kwetsbare medemens en om hiermee de boodschap van Gods liefde handen en voeten te geven. Lees hier meer over de goede doelen.

par_bezoek-001
shutterstock_330347750
Sint-Jan