Winterfair Gouda - Kerst, het licht komt naar je toe
22961
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22961,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

KERST, HET LICHT KOMT NAAR JE TOE

Met kerst vieren we de geboorte van Jezus. Hij is het licht dat naar deze wereld is gekomen. Tijdens de Winterfair bieden wij verschillende activiteiten aan over het kerstverhaal en met de kerstboodschap. Misschien ben je bekend met het kerstverhaal, maar misschien ook helemaal niet. We nodigen je van harte uit om tijdens de Winterfair een van de activiteiten te bezoeken. Het is ons verlangen dat je geïnspireerd en nieuwsgierig gemaakt wordt of dat je meer te weten komt over de boodschap van kerst.

Ontdek het kerstverhaal door:
  • Een uitdagende speurtocht door de kerk (voor kinderen vanaf 8 jaar)
  • Voorleesmomenten op zaterdag voor de allerkleinsten
  • Een leestafel op het foodplein voor een moment van rust
  • Een escaperoom voor iedereen vanaf 12 jaar
  • Een prachtige mini expositie in samenwerking met de Stichting Goudse Sint-Jan, ‘Kerst, het Licht komt naar je toe’

Van harte welkom om meer te weten te komen over de betekenis van Kerst en de vreugdevolle boodschap van God die naar ons gekomen is.

Rondom kerst zijn er verschillende diensten in de Sint-Janskerk. Op Kerstavond is er een kerstnachtdienst, op 25 december is er een kerstviering en op 26 december is er een speciale kinderdienst m.m.v. Kindertheater Goud. Ook bij deze kerkdiensten ben je van harte welkom.

Kerst het licht komt naar je toe
Kerst het licht komt naar je toe