Kerk in de stad - Winterfair Gouda
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,_masterslider,_msp_version_3.2.2,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.8,vc_responsive
 

Kerk in de stad

Kerst in de kerk

De gemeente van de Sint Janskerk heet u van harte welkom en opent haar deuren voor u en duizenden andere bezoekers die van heinde en verre Gouda bezoeken op  14 en 15 december, tijdens Gouda bij kaarslicht.

Deze Protestantse Gemeente in Gouda (PKN)  komt wekelijks samen in de monumentale Sint Janskerk uit 1557. Zondags zijn er twee drukbezochte diensten: om 10.00 uur en 17.00 uur.

Tijdens de Winterfair maakt u kennis met een gastvrije kerkgemeenschap. Meer dan 200 vrijwilligers zetten zich in om er een sfeervolle Winterfair van te maken.

 

Wij geloven dat Kerst draait om de geboorte van Jezus waarin de liefde van God zichtbaar is. Door zijn komst is er een hoopvolle toekomst voor de wereld. Hij motiveert ons om met  gastvrijheid en  compassie om te zien naar de samenleving  dichtbij en ver weg.

Op het foodplein is er, terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of een maaltijd, ruimte voor ontmoeting en gesprek!
Te midden van  alle drukte in de kerk, is er een plek van rust in het stiltecentrum en de gebedsruimte. In het kerstlabyrint kunnen mensen het kerstverhaal beleven.

Met uw aankopen op de sfeervolle Winterfair steunt u 8 missionaire werkers die vanuit de Sint Janskerk zijn uitgezonden om de boodschap van Gods liefde letterlijk handen en voeten te geven.

Goede doelen